1a divisió

Les últimes dues jornades, unificades

Horaris. LaLiga ha anunciat que els dos darrers partits de tots aquells equips que tinguin incidència en la classificació es disputaran el mateix dia i la mateixa hora

Com és habitual en les darreres temporades, LaLiga ha comunicat que les dues darreres jornades del campionat es disputaran en horari i dia unificat, només, en tots aquells partits dels equips que tinguin incidència en la classificació final, com pel que fa a determinar el campió de primera i de segona A, les places que donen accés a competicions europees, els llocs de descens i en el cas de la categoria de plata, les places d’ascens directe, descens i places de play-off d’ascens.

Els partits que no afectin a totes aquestes situacions es podran programar en un horari diferent i els que incideixin en un mateix objectiu esportiu però que el seu resultat no afecti a la disputa d’un altre objectiu diferent es podran programar en un horari unificat diferent, com per exemple, la lluita per evitar el descens en un horari estipulat diferent a la lluita pel títol.

La penúltima jornada de primer es disputarà el diumenge 16 de maig a les 18:30h i l’última set dies després, el diumenge 23 de maig a les 18:00h, mentre que la penúltima de segona A es jugarà el dilluns 24 de maig a les 21:00 h i l’última i decisiva el diumenge 30 de maig, també a les 21:00 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)