2a divisió A

LaLiga dona a conèixer els dies i els horaris del ‘play-off’ d’ascens

Promoció. La lluita per l’ascens començarà el dimecres 2 de juny i el partit de tornada decisiu de la final es disputarà el diumenge 20 del mateix mes

LaLiga ha donat a conèixer els horaris de cada un dels partits de play-off d’ascens a primera divisió. La lluita per pujar s’iniciarà el dimecres 2 de juny amb el primer partit d’anada entre els equips que quedin en cinquena i quarta posició de la classificació i s’acabarà el diumenge 20 de juny amb la tornada de la final.

Enguany, la primera eliminatòria es condensarà en una mateixa setmana, però la disputa de la final es dilatarà en el temps, i és que, cada un dels partits de l’últim assalt es disputarà en diumenge, el primer el 13 de juny i el segon el 20. Tots els enfrontaments es jugaran a les 21:00h i seran retransmesos per Movistar #Vamos.

En cas d’obtenir finalment la classificació per a la promoció d’ascens, el Girona ja sap fins a quin dia haurà de jugar per optar a recuperar la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)