3a divisió FEF

Rebutjat el recurs del Terrassa contra el Girona B

Nova data. El jutge de competició i disciplina rebutja el recurs del conjunt egarenc i reforça l’actuació del club gironí en el compliment dels protocols després de detectar un positiu. A més, estableix que el partit entre els dos equips es disputarà el 12 de maig a l’Olímpic de Terrassa

El jutge de competició i disciplina ha rebutjat el recurs que el Terrassa va interposar en contra del Girona després que el club blanc-i-vermell detectés un positiu per coronavirus en la seva plantilla i aquest fet obligués a ajornar el duel contra els egarencs. El conjunt terrassenc va mostrar la seva disconformitat en el fet que el Girona no l’informés del cas positiu i que fos mitjançant la FEF, el mateix dia del partit, qui l’informés del cas sense marge de maniobra. Les queixes del Terrassa però, no han tingut fonament pel jutge, que reforça l’actuació dels gironins en el compliment dels protocols després de la detecció del positiu. El matx corresponent a la tercera jornada de la segona fase en la lluita per l’ascens a segona FEF es disputarà el dimecres 12 de maig a les 19h a l’Olímpic de Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)