Triomf d’orgull del Banyoles al camp del Santfeliuenc (1-2)

El Banyoles ha obtingut una victòria de mèrit i orgull al camp del Santfeliuenc. El conjunt banyolí té molt complicada la permanència, però no es dona per vençut i ha estat capaç de superar un rival en zona de salvació. A més, el triomf ha arribat amb remuntada, perquè el Santfeliuenc ha marcat l’1-0 en el minut 27, després d’una passada enrere de Nil Congost cap al porter Bartrina que s’ha convertit en un regal per a Collado. Poc abans del descans, els banyolins han empatat gràcies a un penal a Pimentel que el mateix davanter ha executat. L’1-2 ha arribat en el minut 66, també de Pimente. A partir d’aquí, l’equip ha sabut resistir l’empenta dels del Baix Llobregat i endur-se la victòria.