3a divisió FEF

Serà més que complicat

3a divisió. El Girona B perd al camp de l’Europa (3-1) i haurà de guanyar els dos partits al Terrassa i esperar l’ensopegada del Vilafranca

Europa 3 Girona B 1

EUROPA:Sergio, Pastells, Àlex Cano (Carlos Cano, 85’), Castell, Guti, Uri, Pau López (Varona, 85’), Alfons Serra (Prats, 68’), David Jiménez, Nolla (Èric López, 81’) i Albert Martí (Guillén, 85’).GIRONA B:Jonatan Morilla, Sergi Benítez (Monjonell, 46’), Pau Resta, Dan Coll (Suli, 63’), Ferri, Jofre Cherta, Àlex Sala, Adri Gené (Gabri, 77’), Joel Priego (Zamorano, 63’), Gonpi i Pachón (Turmo, 82’).GOLS:1-0 (14’) Àlex Cano. 2-0 (38’) Castell. 3-0 (65’) Pau López. 3-1 (72’) Pau Resta.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:Al local Albert Martí.COMENTARI:El Girona B va dir pràcticament adeu a les seves aspiracions d’aconseguir l’ascens en la segona fase i si no hi ha un miracle aquesta setmana haurà de buscar una nova oportunitat al ‘play-off’. I és que els d’Axel Vizuete van perdre ahir a la tarda al camp de l’Europa, que ja és el campió de la lliga, i si volen assaltar la segona posició hauran de guanyar els dos partits que els falta jugar contra el Terrassa i a més hauran d’esperar que el Vilafranca no guanyi en l’última jornada al camp d’un Granollers que ja no s’hi juga res. La derrota al Nou Sardenya va ser un cop dur per al filial gironí, que si bé va competir de tu a tu i va gaudir de les mateixes oportunitats que els locals, no va tenir el mateix encert de cara a porteria. Ja des de ben aviat el partit es va complicar, perquè en el minut 14 Àlex Cano va fer l’1-0 rematant de cap un córner. Amb el Girona B intentant reaccionar, Castell va tornar a colpejar abans del descans, aprofitant el rebot del pal d’un xut de falta de David Jiménez. El 3-0, que va arribar ja en el 65’ amb un xut per l’escaire de Pau López, va acabar de sentenciar el partit i matar un Girona B que va marcar el gol de l’honor a través de Pau Resta però que ja no va poder fer res més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)