1a divisió

El Madrid rescata un punt de rebot

1a divisió. Un gol en l’ocàs del partit permet el Madrid sumar un empat (2-2) contra el Sevilla que no li permet dependre d’ell mateix per conquerir el títol, però que sí l’eleva fins la segona posició, per sobre del Barça

El Real Madrid ha esgarrapat un punt d’última hora a Valdebebas en una nit agònica, metàfora del que està sent la lliga. Un empat que no li permet dependre de sí mateix per guanyar el campionat, però que sí l’eleva fins a la segona posició del campionat, amb els mateixos punts que el Barça però amb el gol average a favor.

Apostant sorprenentment per un onze sense davanter centre pur, amb el Papu Gómez com a falsa referència i amb En-Nesyri i Luuk de Jong mirant-s’ho des de la banqueta, el Sevilla ha saltat a la ciutat esportiva de Valdebebas aglutinant molta pilota i obligant el Madrid a defensar molt a prop de Courtois. En les poques esgarrapades que ha tingut l’equip de Zidane, però, ha generat inquietud en un equip andalús que ha vist com li anul·laven un gol a Benzemá per fora de joc previ a un Odriozola que va fer mal quan va poder buscar l’esquena d’Acuña. Però quan semblava que els blancs estabilitzaven la nit, el Sevilla ha trobat a pilota aturada la possibilitat de donar la primera puntada al partit, amb una pilota que li ha caigut a Fernando que, després de retallar amb astúcia a Casemiro, ha acabat afusellant a Courtois.

Obligat pel resultat, després pel pas dels vestidors el Madrid ha entrat amb molta més dinàmica i, encara que li ha costat, ha acabat trobant els espais, primer amb Vinicius estavellant a la fusta una pilota cedida per Toni Kroos i tot seguit amb Asensio, acabat d’entrar, ara sí enviant al fons de la xarxa una pilota cedida pel migcampista alemany.

Amb la lliga en un puny, amb el Madrid aprofitant el seu moment, però amb un Sevilla estirant-se quan podia, Valdebebas ha assistit a una acció que reflecteix a la perfecció la igualtat que viu aquest moment el campionat, amb Martínez Munuera assenyalant el punt de penal per castigar una falta clara de Bono sobre Benzemáquan el francés tenia el gol fet, però obligat a anar a veure el VAR per acabar castigant unes mans prèvies a l’altra àrea de Militão, permetent Rakitic des del punt de penal

Però quan semblava que el Sevilla s’havia de quedar amb els punts, ha aparegut la flor, aquesta vegada amb més fortuna que mai per al Real Madrid que en pràcticament l’última acció del partit, ha esgarrapat un empat gràcies a un xut de Toni Kroos que ha picat en Diego Carlos per fer inútil qualsevol reacció de Bono i permetre el seu equip avançar el Barça en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)