3a divisió FEF

El Girona B vol apurar les seves opcions d’ascens directe a Terrassa

3a divisió. El filial gironí visita el conjunt egarenc en el primer dels dos partits seguits en què se les hauran, i que poden decidir l’ascens directe a la segona divisió federació

El Girona B visita aquest vespre l’Olímpic de Terrassa (20h) en el primer dels dos partits consecutius que els d’Axel Vizuete jugaran contra el conjunt egarenc –diumenge el Terrassa visitarà els gironins en l’última jornada de la segona fase– i que poden ser determinants per decidir l’ascens directe. Després de la derrota de diumenge al camp de l’Europa (3-1) els gironins han perdut bona part de les opcions d’acabar entre els dos primers, sobretot perquè ja no depenen de si mateixos, però encara no han dit l’última paraula i ho volen intentar fins el final, principalment perquè la situació pot ser més complexa del que sembla inicialment. Com que el Girona B està a quatre punts del Terrassa i del Vilafranca, segon i tercer respectivament, del que no hi ha dubte és que si el filial gironí vol acabar el dia amb opcions d’acabar segon classificat ha de guanyar avui a un Terrassa. Un Terrassa que de moment s’ha mostrat intractable en aquesta segona fase sumant els 12 punts possibles, després de guanyar els dos partits al Granollers i al Cerdanyola.

En cas de guanyar el Girona B podrà encarar el partit de diumenge a Riudarenes contra el mateix Terrassa amb ambició, i és que estarà en disposició de superar-lo en la classificació. A partir d’aquí entraria en joc el Vilafranca i, encara que sembli mentida, la federació. I és que el filial gironí és conscient que encara que el Vilafranca guanyés en l’última jornada tindria opcions d’assolir l’ascens, perquè el conjunt panedesenc es pot trobar que no pugui pujar perquè aquesta temporada competeix com a filial del Lleida, que es pot quedar sense opcions de pujar a la 1a divisió federació aquest cap de setmana, dimecres quan visiti l’Hèrcules en un partit ajornat, o el cap de setmana següent en l’última jornada de la segona fase. Aquesta descompensació del calendari de 2a B i 3a és el que genera dubtes sobre què passarà si el Vilafranca acaba segon, però per això és més important que mai que el Girona B apuri les seves opcions perquè tot es pot decidir de la manera més rocambolesca possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)