3a divisió FEF

El Banyoles vol seguir escalant al camp de l’Igualada

3a divisió. Els de Kiku Parcerisas visiten el conjunt de l’Anoia (19.45h), que fa gairebé un mes que no juga, amb l’objectiu d’acostar-se a les posicions de permanència

El Banyoles està capficat en no abaixar els braços en la lluita per la permanència, i és que després de guanyar dissabte al camp del Santfeliuenc (1-2) els de Kiku Parcerisas veuen més possible que mai la permanència, encara que el camí que els queda per recórrer és molt llarg. El primer pas per continuar somiant amb la continuïtat a tercera l’haurà de fer aquesta tarda al camp de l’Igualada, en el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase que es va haver d’ajornar per casos positius de coronavirus. Va ser el primer d’una sèrie de tres partits que porta el conjunt de l’Anoia sense jugar per culpa de casos positius propis i externs, així que els banyolins es trobaran avui un rival poc rodat i al que li pot passar factura la inactivitat.

Pràcticament l’únic resultat que li serveix al Banyoles per continuar escalant posicions i fer créixer les opcions de permanència és la victòria, que situaria els del Pla de l’Estany en la sisena posició del grup amb 25 punts, a només quatre del Santfeliuenc que és l’equip que marca la permanència, tot i que la diferència es podria ampliar de nou fins els sis punts di el Figueres també guanya el partit que té pendent contra l’Igualada. Per aconseguir aquest triomf els banyolins confien mantenir l’efectivitat de cara a porteria que els hi havia faltat a l’inici de temporada i que han recuperat en els últims partits, sobretot gràcies a la inspiració d’un Eric Pimentel que porta cinc dianes en els quatre partits que ha jugat de la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)