1a divisió

L’Atlético pot fer un pas endavant pel títol

1a divisió. Un triomf del conjunt de Simeone en el partit d’avui descartaria el Barça i posaria tota la pressió al Madrid, que està en un mal moment

L’Atlético té una oportunitat d’or per encarrilar el camí del títol de lliga en el partit que disputarà aquesta nit (22 h) contra la Real Sociedad al Metropolitano. L’empat d’ahir del Barça contra el Llevant deixa l’equip de Simeone amb la possibilitat de descartar definitivament un rival directe –el conjunt blaugrana– i deixaria tota la pressió al Real Madrid, que jugà demà contra el Granada en un moment molt delicat.

L’Atlético pot anar a dormir avui amb cinc punts de diferència respecte del segon classificat amb dues jornades per disputar (tres per al Madrid perquè juga demà). Però no ho tindrà fàcil contra la Real Sociedad, que també està immers en la seva lluita. “Crec que tots dos tenim coses importants en joc”, diu l’entrenador de la Real, Imanol Alguacil: “La tensió és la mateixa per a tots dos equips. Tots dos volem guanyar; ells, per ser campions; nosaltres, per ser cinquens”, afegeix el tècnic, que ha aconseguit introduir David Silva, en bona forma, per suplir la baixa, molt important, de Mikel Merino.

“Hem d’anar partit a partit”, repeteix una vegada i una altra Simeone, que encara no vol sentir a parlar del títol ni dels propers compromisos: “És la nostra essència, la nostra força, només centrant-nos en això podem ser millors, i és el que volem”, diu el tècnic argentí, que té clar que repetirà la disposició que li va permetre dominar durant molts minuts contra el Barça.

23 Partits guanyats 15

8 Partits empatats 11

4 Partits perduts 9

61 Gols a favor 53

22 Gols en contra 35

LA PRÈVIA

El «partit a partit» és la nostra essència i la nostra fortalesa. Ens hem de centrar en això
Diego Simeone
entrenador de l’atlético
Tots dos tenim coses importants en joc. La tensió és la mateixa. Nosaltres volem ser cinquens
Imanol Alguacil
entrenador de la real sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)