Premier

El City ja és campió

Premier League. L’equip de Guardiola es beneficia de la derrota del seu principal perseguidor, el Manchester United, i aconsegueix el títol amb un marge de tres partits

El Manchester City ha aconseguit, amb tres jornades de marge, el títol de lliga després de la derrota del Manchester United contra el Leicester. L’equip de Guardiola ha aconseguit el setè títol de lliga de la seva història i el tercer amb el tècnic de Santpedor a la banqueta. Es tracta també del desè trofeu important sota la seva direcció.

El City tenia a tocar el títol des de la setmana passada, però la confirmació matemàtica es va ajornar després de perdre contra el Chelsea el cap de setmana passat. Precisament, Guardiola intentarà guanyar la seva primera Champions amb el conjunt anglès en la final contra el Chelsea. “Aquesta ha estat una temporada i un títol de la Premier molt difícil. Estic molt orgullós de ser l’entrenador d’aquests jugadors”, ha afirmat Guardiola per als mitjans del seu club: “Al principi de la temporada, la Premier és el títol més important per a nosaltres. Hi has de ser cada tres dies, jugant contra tots els rivals. Només sent el millor, setmana rere setmana, pots guanyar la competició”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)