3a divisió FEF

L’Igualada i el Banyoles s’anul·len mútuament (0-0)

Els dos equips hauran de guanyar-ho pràcticament tot per tenir opcions de salvar-se

El Banyoles no ha pogut encadenar la segona victòria a domicili i ha empatat sense gols al camp de l’Igualada, en un partit gris dels dos equips que els deixa amb poques opcions d’acabar aconseguint la permanència, i és que el marge que hauran de recuperar encara és molt llarg quan només queden cinc jornades.

La primera part ha tingut molt poca història, i és que practicament cap dels dos equips ha arribat amb perill a la porteria local. De fet, només Bargalló ho ha intentat pel Banyoles amb un xut que ha blocat sense problemes Romans i Gimeno ha tingut l’única ocasió dels locals amb un remat al lateral de la xarxa.

En la segona part el Banyoles ha fet un pas endavant i ha començat a disposar de bones ocasions per obrir el marcador. La primera doble, a les botes de Bargalló i Toni Güell, i després ho han intentat Ferru, Pime i Andreu però cap d’ells ha aconseguit trobar porteria. També l’ha tingut al final l’Igualada, però Quimo ha evitat que el xut de Sergio Álvarez es convertís en gol i ha certificat l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)