3a divisió FEF

A més punts que partits

3a divisió. El Banyoles té les millors ocasions però empata a zero al camp de l’Igualada i queda lluny de la permanència

Igualada 0 Banyoles 0

IGUALADA:Romans, Edwin, Benito, Pedro (Sergio Álvarez, 60’), Gimeno (Goran, 89’), Martí, Ortiz, Huertas (Genís, 70’), Luque, Eppy i Arnau.BANYOLES:Bartrina, Ivan, Quimo, Nil Congost, Ignasi (Roura, 46’), Venzal, Èric Gispert (Jordi Sala, 46’ (Fàbregas, 83’)), Toni Güell (Dembo, 75’), Ferru, Pime i Bargalló (Andreu, 83’).ÀRBITRE:Oltra Saéz.T.G.:als locals Edwin i Luque; i als visitants Ignasi i Nil Congost.

El Banyoles haurà de recuperar una distància de sis punts –que poden ser més si el Figueres guanya el partit ajornat– en només cinc partits si vol aconseguir la permanència, després de no passar de l’empat a zero ahir al camp de l’Igualada.

Les xifres ho posen més que complicat, però l’esperança a què es poden agafar els de Kiku Parcerisas és que les sensacions de l’equip són bones, perquè fins i tot ahir els banyolins van ser lleugerament dominadors i es podrien haver endut els tres punts. Després d’una primera part en què no va passar absolutament res, el Banyoles va posar una marxa més en la segona part i va disposar de més i millors ocasions per obrir la llauna. La més clara de totes va ser doble, però primer un defensa va evitar el gol de Bargalló i després Romans va fer el mateix amb el xut de Toni Güell. En les següents arribades tampoc hi va haver punteria i encara sort que en el tram final Quimo va treure de sota pals un xut de Sergio Álvarez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)