1a divisió

El Madrid manté la pugna

1a divisió. El Real Madrid goleja un exposat Granada a Los Cármenes i continua a dos punts de l’Atlético de Madrid, ara amb sis per disputar-se

Granada 1 Real Madrid 4

GRANADA:Rui Silva, Foulquier, Domingos Duarte, Germán Sánchez (Nehuen Pérez, 81’), Quini, Eteki (Domingos Quina, 66’), Gonalons, Antonio Puertas (Adrián Marín, 67’), Fede Vico (Alberto Soro, 54’), Darwin Machis (Luis Suárez, 54’) i Jorge Molina.REAL MADRID:Courtois, Marvin Park (Odriozola, 46’), Éder Militão, Nacho, Miguel Gutiérrez, Casemiro, Fede Valverde (Isco, 61’), Modric, Vinicius (Eden Hazard, 61’), Rodrygo (Asensio, 61’) i Benzema.GOLS:0-1 (12’) Modric. 0-2 (45’) Rodrygo. 1-2 (71’) Jorge Molina. 1-3 (75’) Odriozola. 1-4 (76’) Benzema.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Targetes grogues a Jorge Molina, Militão, Modric.

El Real Madrid resisteix i es prepara per a un final de lliga trepidant, en què es jugarà el campionat en l’últim moment contra l’Atlético, amb el Barça més que probablement morint a prop de la costa. Després d’imposar-se ahir a Los Cármenes, el conjunt blanc es manté a dos punts dels seus veïns, ara amb sis per disputar-se.

Forçat a fer equilibris en les darreres jornades, aquesta vegada Zidane va apostar per un onze amb defensa de quatre i entregant les bandes a dos futbolistes del Castilla com Marvin Park i Miguel Gutiérrez. I dels peus del segon, lateral esquerre amb un futur molt prometedor, va néixer la primera punyalada blanca al partit, amb una passada picada amb molta perícia que Modric va aprofitar per batre per sota les cames Rui Silva, minuts abans que el porter portuguès tragués una rematada franca de Benzema.

En un partit obert, força viu, els espais van ser presents per a les transicions d’un Madrid erràtic en la primera part quan trobava Vinicius, però precís als peus d’un Rodrygo que, al límit del descans, va posar el segon gol al marcador creuant amb perícia la pilota després d’una bona cavalcada.

Amb el resultat hipotecat ja al descans, Diego Martínez va intentar posar una marxa més abans de la mitja hora fent entrar Alberto Soro i Luis Suárez, dos futbolistes que es compenetren bé de la seva època en el Saragossa, i una centrada de l’aragonès va estar a punt de propiciar que el colombià retallés la distància en el marcador minuts després que Zidane ja comencés la bateria de canvis per donar descans als seus futbolistes, amb Isco, Eden Hazard i Marco Asensio disposant d’una bona estona de joc. I amb tots ells sobre el terreny de joc, ara sí que el Granada va trobar l’encert del gol gràcies a Jorge Molina, que va aprofitar una pilota repel·lida per Courtois per marcar a porta buida. Una diana, però, que va ser un miratge per als andalusos, que pocs minuts més tard van encaixar dos gols més en dues fuetades, la primera d’Odriozola després d’una passada enrere de Hazard i la segona amb Benzema penalitzant una sortida en fals de Rui Silva, deixant el Madrid ja sobre segur i a les portes d’un final de temporada que el situa en un cara a cara frenètic amb l’Atlético, amb el conjunt del Cholo amb el destí de la lliga a les seves mans.