2a divisió FEF

La batalla de Los Arcos

2a divisió B. L’Olot ja sap que l’única via per aconseguir la salvació és guanyar l’Oriola, el Peña Deportiva, en l’última jornada, i esperar

L’Olot visita l’estadi de Los Arcos per enfrontar-se a l’Oriola (11.30 h). El conjunt de la Garrotxa encadena dues victòries amb Miquel Àngel Muñoz com a primer tècnic i ja sap que la via més rectilínia per evitar un doble descens i competir el curs vinent en la segona divisió FEF és vèncer avui, també en l’últim partit al municipal contra el Peña Deportiva i esperar esdeveniments: “L’Oriola és un equip clàssic de segona B, que barreja molt talent en els seus jugadors i alhora aplica un joc grupal amb moltes pressió, intensitat i transició. Tenen jugadors molt bons i contrastats com Chechu, Toché, Marí, etc. tothom sap de les seves qualitats. Anirem a un camp que, afortunadament, és de gespa natural i de bones dimensions però potser ens trobarem una superfície seca i alta. Ens haurem d’adaptar a les circumstàncies i remar tots en la mateixa direcció”, comenta el tècnic de l’Olot Miquel Àngel Muñoz, convençut de les possibilitats del seu equip: “Estem convençuts de tirar endavant la situació i estem rebent l’ajuda de molta gent, que ens empeny.”

Per a la gran batalla a Los Arcos, l’entrenador del conjunt garrotxí no podrà comptar amb una peça clau al mig del camp com Jordi Masó, sancionat per acumulació de targetes, ni Escoruela, lesionat.

6 Partits guanyats 8

7 Partits empatats 6

11 Partits perduts 12

24 Gols a favor 25

36 Gols en contra 33

LA PRÈVIA

L’Oriola és un equip clàssic de segona B, barreja talent i alhora aplica un joc grupal amb molta pressió, intensitat i transició
Estem convençuts de tirar endavant la situació, estem rebent l’ajuda de molta gent, que ens empeny
Miquel Àngel Muñoz
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)