1a divisió

El Madrid segueix somiant

1a divisió. Un gol de Nacho manté amb vida els de Zidane en la carrera pel títol de lliga

Athletic Club 0 Real Madrid 1

ATHLETIC CLUB:Unai Simón; De Marcos, Yeray, Íñigo Martínez, Balenziaga; Berenguer, Vencedor (Unai López, 72’), Dani García (Vesga, 64’), Morcillo (Raúl García, 64’); Sancet (Ibai, 72’), Williams (Villalibre, 64’).REAL MADRID:Courtois; Odriozola, Militao, Nacho, Miguel; Casemiro, Fede Valverde, Modric; Vinicius (Asensio, 59’), Rodrygo (Hazard, 77’), Benzema.GOLS:0-1 (68’) Nacho.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (comitè valencià). T.G.:Berenguer (14’), Raúl García (79’), Íñigo Martínez (78’) i Nacho (79’).T.V:Raúl García (89’).

El Real Madrid continua aferrant-se a la lliga i tindrà l’oportunitat de guanyar-la després del seu triomf a San Mamés. Un partit fluix dels blancs però suficient per sumar els tres punts i seguir pressionat l’Atlético amb un gol de Nacho en la segona part. Els blancs jugaran contra el Vila-real al Santiago Bernabéu. El conjunt de la Plana Baixa estarà més pendent de la final de l’Europa League que jugarà contra el Manchester United i es presumeix que Emery apostarà per un onze carregat de suplents. Les matemàtiques del Real Madrid són molt clares: guanyar i esperar una relliscada de l’Atlético de Madrid contra el Valladolid. El líder estarà més pressionat perquè el conjunt de Sergio González necessita un triomf si es vol salvar del descens. I això és el que buscarà el Madrid, ara a dos punts dels seus veïns: guanyar i esperar un empat o una derrota per aixecar el títol de lliga. Tot i això, els blancs, sempre que han arribat a l’última jornada sense ser líders, mai han guanyat la lliga. L’Atlético, sempre que s’ha presentat líder a la jornada de cloenda, s’ha emportat el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)