2a divisió FEF

L’Olot, pendent de saber si dependrà d’ell mateix

Duel clau. Els de la Garrotxa, que van fer la feina a Oriola (1-3) i van aconseguir la tercera victòria consecutiva amb Miquel Àngel Muñoz com a tècnic, tindran tots els sentits posats en el partit endarrerit que demà disputa el Prat al camp de la Peña Deportiva (a les 15.45 h)

L’Olot va fer la feina a Los Arcos contra l’Oriola i va vèncer amb autoritat (1-3). Una diana inicial d’Eloi Amagat i dues més de Pol Prats, que va estrenar-se com a golejador amb la samarreta olotina, van permetre als olotins encadenar tres victòries amb Miquel Àngel Muñoz com a primer tècnic. Només aquest nou de nou amb el gironí ha obert les portes de la salvació de bat a bat als de la Garrotxa, que dimecres estaran ben pendents del partit endarrerit que disputaran la Peña Deportiva i el Prat, el seu rival més directe, a Santa Eulària des Riu, a Eivissa (15.45 h). El conjunt local ja està salvat, però en cas de guanyar el partit permetrà a l’Olot dependre d’ell mateix per aconseguir jugar el curs vinent a la segona divisió FEF i no pas a tercera. En cas d’empat, els olotins haurien de recuperar el goal average general amb els potablava en l’última jornada en cas de victòria de tots dos (-5 a -6) –sempre que l’Espanyol B també guanyi contra l’Atzeneta–; per tant, els garrotxins haurien de guanyar per més d’un gol dels que guanyi el rival –o esperar que l’Espanyol B ensopegui.

En el cas que el Prat guanyés, l’Olot, com en l’actualitat, no dependria d’ell mateix en l’última jornada, precisament contra el conjunt eivissenc (al municipal a les 12 h), i hauria d’esperar que el Prat no vencés com a local un Oriola que ja ha baixat (12 h) o que tampoc ho fes a casa l’Espanyol B contra un Atzeneta que amb triomf potablava demà també ja hauria baixat. Per tant, tot el que no sigui una ensopegada del Prat contra la Peña Deportiva complicaria la permanència d’un Olot que ha aconseguit ja quinze punts de 21 de possibles en la segona fase de la competició.

En les set jornades disputades fins ara, l’Olot s’ha avançat en cada partit en el marcador –incloses les dues derrotes contra l’Oriola (1-3) i la Peña Deportiva (2-1)– i ha deixat la porteria a zero en quatre dels cinc triomfs, uns números que li han servit per arribar ben viu a l’última jornada, però encara sense saber si depèn d’ell mateix o no.

LES POSSIBILITATS ACTUALS DE L’OLOT

Si guanya el Prat...
Els potablava sumarien 35 punts i dependrien d’ells mateixos per salvar la categoria en una última jornada en què reben l’Oriola (que ja ha baixat).
L’Atzeneta, rival de l’Espanyol B en l’última jornada, també involucrat en la lluita per la salvació, seria automàticament equip de tercera FEF i visitaria els blanc-i-blaus sense cap objectiu en joc.
L’Olot necessitaria guanyar la Peña Deportiva en l’última jornada i que o el Prat (contra l’Oriola) o l’Espanyol B (contra l’Atzeneta) no guanyin.
Si empata el Prat...
L’Olot i els del Baix Llobregat tindrien els mateixos punts amb el ‘goal average’ particular igualat i el general favorable als potablava per un sol gol (-5 a -6). En l’última jornada, els olotins haurien de vèncer per més d’un gol dels que guanyi el Prat –empatant el genèric els olotins en tindrien prou perquè els gols favorables són superiors (21 per al Prat i 28 per a l’Olot)– o esperar que l’Espanyol B no guanyi (contra l’Atzeneta).
Si perd el Prat...
L’Olot l’avançaria en la taula sense jugar, se situaria tercer i passaria a dependre d’ell mateix per salvar la categoria en l’última jornada a casa contra la Peña Deportiva.
EL CALENDARI
AE Prat-Oriola dg., 12.00 h
Espanyol B-Atzeneta dg., 12.00 h
Olot-Peña Deportiva dg., 12.00 h
L’Hospitalet-V. Mestalla dg., 12.00 h
Patrocini

Doblet en l’estrena de Pol Prats

Amb 0-1 en el marcador i amb l’Oriola amb un jugador menys, el tècnic de l’Olot, Miquel Àngel Muñoz, va llegir de meravella el partit fent entrar Pol Prats en el lloc de Juan Delgado, un perfil ofensiu més veloç per trobar els espais i executar els contraatacs. Així va succeir i, tot i que Pol Prats va decidir malament en la primera ocasió que va tenir, en les dues posteriors no va perdonar i es va estrenar com a golejador amb la samarreta de l’Olot amb un doblet. El de Paüls va rebre una excel·lent assistència entre línies de Pedro del Campo en la primera diana i una passada de Soler per definir al pal curt en la segona (el 0-3 de l’equip). Pol Prats es va treure un pes del damunt després de no haver estat especialment encertat en la definició des que va arribar a l’Olot en el passat mercat d’hivern cedit pel Nàstic. Qui també va demostrar estar fi amb una nova gran actuació va ser Eloi, que va fer la seva segona diana en la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)