3a divisió FEF

El Manresa demana jugar el play-off

Al·legacions. Els del Bages sol·liciten als departaments de competició territorial i nacional de la FCF i la FEF la seva participació a la fase d’ascens a la segona divisió FEF

Amb el desenllaç en els subgrups C i D de tercera ja tancat des del passat diumenge, i amb la confirmació de l’ascens esportiu del Vilafranca a la segona divisió FEF com a segon classificat del subgrup C –el campió i també equip ascendit ha estat l’Europa–, la FCF i la FEF han de gestionar la patata calenta que els ha caigut, sobretot si avui el Lleida Esportiu dilapida les seves opcions d’ascens a la primera divisió FEF –juga al Rico Pérez contra l’Hèrcules i només li val el triomf–. En cas que els de la Terra Ferma no acabin pujant (avui o el diumenge en l’última jornada), el Vilafranca, equip afiliat dels lleidatans, no pujaria de categoria i quedarien dues places per adjudicar des de tercera divisió.

El cas és que el Manresa, tercer classificat del subgrup D –només tenien dret a disputar el play-off d’ascens els dos primers– ha demanat als departaments de competició de la FCF i la FEF participar en la promoció al mateix temps que aposta, en la seva sol·licitud, que el Terrassa (tercer del subgrup C) sigui l’equip que ascendeixi a segona divisió FEF en cas que no s’acceptés finalment l’ascens del Vilafranca.

El club del Bages recorda alguns dels precedents que hi ha hagut anteriorment en altres grups com amb el Numància B o el Còrdova B, en què aquests equips van deixar la plaça als següents classificats. Els manresans defensen la seva postura a l’interès, la demanda i la insistència dels seus aficionats a defensar el fet de poder competir fins el final en una cita històrica per l’entitat i la ciutat, al mateix temps que demana sentit comú i la possibilitat de lluitar en els terrenys de joc, un dret que s’ha guanyat la seva plantilla durant tota la temporada.

En el suposat cas que avui el Lleida Esportiu guanyi al camp de l’Hèrcules i mantingui les opcions d’ascens a primera divisió FEF, l’inici del play-off d’ascens a segona FEF programat per aquest cap de setmana podria quedar en suspens, pel fet que la decisió sobre què fer amb el Vilafranca encara no tingui desenllaç definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)