2a divisió FEF

El Lleida es queda sense opcions

Hèrcules 3 Lleida 1

HÈRCULES:Falcón, Raúl Ruiz (Sidoel, 62’), Moisés García (Tano, 45’), Buenacasa (Pastorini, 77’), Moyita (Jon Erice, 73’), Manu Garrido (Diego Benito, 62’), Pedro Sánchez, Armando Ortiz, Álex Martínez, Romain Correia i Abde.LLEIDA:Pau Torres, José Ruiz, Simic, Raúl González (Bakayoko, 45’), Fernando Cano (Aguilar, 73’) Enko, Yasser (Abel Molinero, 62’), Quim Araujo (Pere Pons, 82’), Abraham Minero, Van Rijn i Adrià Pladevall (Albert Torras, 45’).GOLS:1-0 (29’) Abde. 2-0 (38’) Garrido. 3-0 (61’) Pedro Sánchez. 3-1 (67’) Cano.ÀRBITRE:Alberola Rojas.T.G.:als locals Raúl Ruiz i Abde; als visitants José Ruiz i Abraham Minero.

El Lleida ha perdut totes les seves opcions de pujar a la primera FEF després de perdre contra l’Hèrcules. De manera que el Llagostera és l’únic equip que queda amb opcions i aconseguirà l’ascens si guanya o empata contra l’Hèrcules, al Municipal en la darrera jornada. La derrota del Lleida ha provocat, de retruc, que el Vilafranca, equip que va signar un conveni de filiació amb el conjunt blau, no pugi a segona i, en canvi, el més probable és que sigui el Terrassa que ho faci en el seu lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)