3a divisió FEF

Ara cada pas pot ser gairebé definitiu

3a divisió. El Peralada pot certificar la salvació a Igualada (17 h) el dia que el Banyoles visita la Muntanyesa (12 h) i la Unió el Santfeliuenc (18 h)

Avui es disputa íntegrament la setena jornada de la fase per la permanència a tercera divisió i el Peralada, el Figueres i el Banyoles volen mantenir la dinàmica positiva que tenen.

En el cas del Peralada pot ser gairebé definitiu, i és que si guanya en la visita d’aquesta tarda al camp de l’Igualada tindrà la primera oportunitat per segellar matemàticament la permanència. No depèn d’ell, i és que per deixar la salvació del tot lligada necessita guanyar i tenir la col·laboració precisament del Figueres, que visita el Santfeliuenc, el primer equip dels que en el dia d’avui perdrien la categoria, i també hauria de guanyar per sumar tres punts que, a la vegada, deixarien la permanència dels figuerencs pràcticament enllestida, amb cinc punts de marge i un partit encara pendent de disputar.

En el cas del Banyoles, la lluita continua sent la d’arribar a la desesperada a les posicions de permanència. Per això als de Kiku Parcerisas només els serveix encadenar la tercera victòria al camp d’una Muntanyesa que ja ha baixat i no s’hi juga res, i és que en cas de no guanyar les possibilitats de salvació es reduirien al mínim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)