1a divisió

L’Atlético, campió

L’equip de Simeone capgira el gol en contra a Valladolid i s’emporta el títol malgrat el triomf del Madrid contra el Vila-real

L’Atlético de Madrid s’ha proclamat campió de lliga en una darrera jornada estrambòtica on els colchoneros han patit molt per guanyar el Valladolid, que baixa a segona divisió. El triomf ha acabat sent necessari perquè el Madrid ha guanyat a Valdebebas en el temps d’afegit al Vila-real.

L’Atlético ha començat perdent per culpa d’una diana d’Óscar Plano en el primer temps que ha enganxat al seu rival bolcat a l’àrea rival després d’un córner. Els de Simeone només han tingut un xut a porta en tot el primer temps amb el seu rival molt més abocat a accions ofensives tot i que sense gaire claredat. En el minut 57, tot ha començat a bullir perquè amb l’Atlético perdent, Benzema ha empatat a Valdebebas però just quan l’àrbitre revisava si l’acció del francès era fora de joc, Correa ha empatat l’enfrontament al Zorrilla. Segons després de l’execució de Correa, el gol de Benzema ha quedat invalidat.

Poc després, una errada clamorosa en una entrega del Valladolid ha deixat sol Luis Suárez que ha batut Masip a plaer. El Madrid necessitava un miracle perquè li calia dos gols i que el Valladolid marqués. La primera premissa s’ha complert ja que els blancs han acabat capgirant el marcador en el temps d’afegit. La segona, en canvi, s’ha quedat lluny perquè el Valladolid amb prou feines ha gaudit d’una oportunitat de Guardiola que ha sortit molt desviada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)