L’Igualada remunta un 0-1 i ajorna la permanència del Peralada (3-1)

Efectius. Els de l’Anoia s’han mostrat eficaços en els metres finals i s’han refet molt bé d’una diana inicial d’Arnau Ortiz (7’). Martí, amb un doblet (16’ i 20’), i Pedro (82’) han estat els golejadors

L’Igualada ha superat a un Peralada que ajorna la seva permanència a la tercera divisió FEF (3-1). Els de l’Anoia han remuntat un gol inicial d’Arnau Ortiz (7’) gràcies a dues dianes de Martí (16’ i 20’), en un moment de desconnexió empordanesa. En la segona part, els xampanyers han buscat l’empat però ha estat l’Igualada l’equip que ha fet la sentència amb un tercer gol obra de Pedro.

El partit ha començat molt bé pels interessos del Peralada. Arnau Ortiz ha forçat una pena màxima tot just en el minut 7 i ell mateix ha assumit la responsabilitat d’executar-la. Romans li ha aturat el llançament però el jove atacant ha recollit el refús per fer pujar el 0-1. L’Igualada ha reaccionat molt bé a la diana visitant i Martí ha empatat deu minuts després amb un xut imparable per Asparó després d’una pèrdua empordanesa en la sortida de pilota (16’). La desconnexió del Peralada s’ha allargat una mica més i els de l’Anoia ho han aprofitat per remuntar. En el 20, de nou Martí, ha rebut una passada a l’espai que l’ha deixat sol davant de Gerard Asparó. El porter visitant no ha pogut fer res per evitar el 2-1 en un vist i no vist.

Els xampanyers han intentar reaccionar i han provat d’inquietar a l’Igualada amb arribades d’Èric Vilanova i Ritxi Mercader, tot i que ha estat l’equip local qui gairebé marcar a la sortida d’un corner.

En la segona part, el Peralada ha pressionat al rival. De seguida, Carles Puig ha pogut empatar picant per damunt de Romans la pilota, però un defensa ha salvat l’empat a dos refusant in extremis. Buba també ha tingut una bona opció visitant, però, de nou, l’Igualada ha mostrat la seva efectivitat per sentenciar el partit amb el 3-1 quan Pedro ha rematat amb el cap una centrada (82’).