El Figueres esgarrapa un punt al Santfeliuenc en l’últim sospir (1-1)

Cop per als locals. L’empat en el duel directe en la lluita per la quarta posició deixa als figuerencs (amb un partit menys) amb dos punts de marge per davant dels de Sant Feliu

El Figueres ha esgarrapat un punt que pot ser decisiu en la lluita per la permanència en la categoria. El Santfelieunc s’ha avançat amb un gol de Collado (61’) que permetia als del Baix Llobregat superar als empordanesos en la taula, però en el 93, Àngel Blanco ha fet l’empat a un definitiu que ho deixa tot igual, però amb l’avantatge de tenir un partit jugat menys per als de Moisés Hurtado.

La primera part ha estat igualada i amb poques ocasions per part dels dos equips. En el tram final, però, el Figueres gairebé aconsegueix fer el 0-1 després d’un xut d’Ousman, que havia aprofitat un mal refús del porter per intentar colar la pilota a dins de la porteria. El defensa local Mario, però, ha salvat el gol ja cantat per part dels figuerencs (38’). Pel Santfeliuenc, Carlos també ha avisat en una jugada assajada a la sortida d’un corner (40’).

En la segona part, la Unió ha continuat avisant tímidament però just quan es complia l’hora de joc, Collado ha fet l’1-0. Els de Sant Feliu han gestionat força bé el mínim avantatge tot i que Iván Vidal ha tingut una aproximació amb un rematada massa creuada (65’) –el local Romo també ho ha intentat amb un llançament que ha marxat fregant el pal (76’).

Quan semblava que el Santfeliuenc tenia controlat el partit i pràcticament tancada la victòria, Àngel Blanco ha fet l’igualada després de recollir una pilota sense amo al segon pal en el temps afegit (93’), per assestar un cop a la moral dels locals i permetre fer un pas endavant als de l’Alt Empordà en la lluita per la permanència, i és que, el Figueres es manté quart amb un partit menys i dos punts de marge respecte els del Baix Llobregat.