Territorial

La FCF convoca l’assemblea general ordinària pel proper 30 de juny a Blanes

FCF. La junta directiva així ho ha decidit en una reunió i en l’ordre del dia hi haurà diversos punts a tenir en compte com la ratificació de personar-se com a actor civil al “cas Soule”, el balanç i el tancament de l’exercici econòmic o les modificacions del pla de competició del curs 2021/22

La FCF ha emès un comunicat en el qual anuncia que el proper 30 de juny realitzarà a la Ciutat Esportiva de Blanes l’assemblea general ordinària del 2021. La junta directiva ha decidit avui mateix el dia i l’hora d’un acte que tindrà diversos punts d’interès en l’ordre del dia –a les 18:30h en primera convocatòria i a les 19h en segona–.

Entre aquests hi ha la ratificació de personar-se coma a actor civil al “cas Soule” en relació a l’operació engegada per la Guàrdia Civil per desfer un entramat de societats per desviar diners de la FEF sota el mandat de Ángel Maria Villar i la vicepresidència d’Andreu Subies, expresident de la FCF. A més, es farà el balanç de l’exercici econòmic tancat el desembre del 2020 i del pressupost del 2022, i també la modificació d’articles d’estatuts del reglament general o la ratificació del pla de competicions de la temporada 2021/22.

L’assemblea es preveu moguda per l’aparició de dues iniciatives que busquen pressionar i aclarir les actuacions de l’ens català durant la pandèmia encapçalades per l’ACFAC (l’associació de clubs de futbol aficionat de Catalunya), presidida per Javi Salamero, i la plataforma “Per una FCF dels clubs”, que vol promoure una moció de censura a la FCF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)