3a divisió FEF

El Cerdanyola firma el miracle i jugarà la final del ‘play-off’ d’ascens (2-3)

fase d’ascens a segona divisió federació. Els vallesans han remuntat amb deu en la pròrroga a un Girona B que no ha sabut sentenciar el partit

El Cerdanyola jugarà la final del play-off d’ascens a segona divisió federació contra el guanyador del duel entre el Terrassa i el Sant Andreu d’aquesta tarda (19h). Els vallesans han aprofitat que primer el Girona B ha tirat a la brossa la primera hora de partit i després que en la pròrroga s’ha tancat a la seva àrea sense cap sentit per signar una victòria heroica, i és que ha remuntat el partit en l’últim instant de la pròrroga tot i jugar amb deu.

El Girona B ha intentat agafar el control del partit des dels primers minuts. Ha complert el primer objectiu, i és que ha tingut el domini de la possessió descaradament. A l’hora de la veritat, però, no ha sabut fer res més que moure-la de banda a banda sense inquietar una defensa del Cerdanyola mot sòlida. De fet, les úniques ocasions dels gironins en la primera part han arribat en dues accions a pilota aturada que ha rematat Dan Coll, desviat, i amb un xut també desviat de Gonpi, l’únic que ha posat una mica de desequilibri. Amb aquest escenari el Cerdanyola estava molt a gust, i és que no havia de fer pràcticament cap esforç per mantenir l’ordre defensiu, i a més s’ha trobat ben aviat amb el gol. Toni Gamell s’ha encantat dins l’área petita, Jona no ha mogut un peu de la línia de gol i Javi López ha estat el més llest, posant el peu per marcar el 0-1 (15’).

Tan després del gol com en l’inici de la segona part el Girona ha continuat sense generar absolutament res. La possessió era del tot estèril fins que han entrat Suli, Pau Victor i Pachón, que amb més o menys encert han posat un atreviment que s’ha trobat a faltar, i molt, en la primera hora de partit. El canvi d’actitud del Girona ha tingut premi en el 73’, quan Gonpi ha posat una centrada precisa al cor de l’àrea que Adri Gené ha rematat amb potència al fons de la porteria (1-1). El gol ha animat una mica més al Girona B, que ha començat a posar setge a la porteria del Cerdanyola com no havia fet en tot el partit, tot i que d’ocasions clares tampoc n’ha tngut en excés fins que s’ha arribat al final dels noranta minuts. De fet, el guió podria haver estat diferent, i és que en els últims minuts Alberto ha tingut una bona ocasió pel Cerdanyola i també hi ha hagut un possible penal del porter Jona que l’àrbitre no ha xiulat.

En la pròrroga, Pachón ha estat a punt de marcar en la primera acció a pilota aturada, però Manu Martín ha tret una molt bona ma. El porter visitant ja no ha pogut fer res poc després, quan Pau Víctor ha filtrat una bona passada per Pachón, que li ha donat el gol gairebé fet a un Adri Gené que no ha perdonat i ha signat el doblet (2-1, 95’). Com que al Cerdanyola no li valia l’empat –el Girona hauria passat com a millor classificat de la lliga– ha hagut d’anar a la desesperada, i s’ha deixat endur pels nervis. Tant, que abans del final de la primera part de la pròrroga Nils Puchades ha vist la segona groga i ha deixat els visitants amb deu. Amb inferioritat numèrica el Cerdanyola semblava que no tenia res a dir, però de cop el Girona B ha fet tres passes enrere, s’ha tanat a l’àrea i ha permès que el Cerdanyola comencés a penjar pilotes a l’àrea. I d’aquesta manera ha trobat primer el gol de l’empat de Servetti (116’) i després el gol d’Uri, que ha segellat la classificació del Cerdanyola per la final del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)