El Peralada supera el Valls i segella la permanència a la categoria (2-1)

Igualtat. Els tres punts sumats contra els de l’Alt Camp, juntament amb la victòria del Sants contra el Santfeliuenc, permeten als de l’Alt Empordà lligar l’objectiu de la salvació

El Peralada ha aconseguit tres punts vitals davant el Valls i segella així la seva permanència a la tercera divisió (2-1), gràcies també a la victòria del Sants contra el Santfeliuenc (2-0. Els empordanesos han encarrilat de seguida el duel amb dues dianes en els primers quatre minuts però el Valls hi ha dit la seva, ha retallat distàncies i ha posat en problemes als locals, que també han pogut sentenciar ja en el tram final.

El partit ha començat de la millor manera per al Peralada. I és que, els jugadors dirigits per Albert Carbó han encarrilat el matx en només quatre minuts. Adrià Casanova ha avançat als de l’Alt Empordà abans del primer minut aprofitant una pilota llarga que l’ha permès plantar-se a dins de l’àrea i creuar una rematada per superar el porter rival (1’). Tres minuts després, quan la gent encara no s’havia assegut a la cadira, una assistència a l’espai l’ha convertit Arnau Ortiz en el segon gol. L’atacant després de fer una jugada personal ha driblat al porter i ha colat l’esfèrica al fons de la xarxa (4’). El vendaval empordanès no s’ha aturat aquí i Arnau Ortiz ha pogut fet el tercer en el 10.

El conjunt xampanyer ha gaudit de més ocasions per ampliar la renda però ha estat el Valls qui ha retallat distàncies. Gómez ha executat una pena màxima que ha acostat als de l’Alt Camp (36’). El gol ha esperonat als visitants i Aroca ha hagut d’intervenir de manera providencial per aturar un llançament de falta des de la frontal, una mà brutal a baix (39’).

En la segona part, el Valls ha confirmat que havia capgirat la tendència i ha continuat atacant i generant perill a la porteria empordanesa. Aroca ha hagut d’intervenir en un parell d’arribades consecutives per mantenir al seu equip amb avantatge. Els peraladencs han intentat controlar als vallencs i, fins i tot, han tingut la sentència a les botes d’Arnau Ortiz, però en l’intent de picar la pilota per damunt del porter ha errat la trajectòria (80’).