1a divisió

Zidane apunta a la llotja

1a divisió. El tècnic marsellès s’acomiada del Real Madrid en una carta en què afirma que no ha rebut la confiança ni el suport institucional que necessitava per continuar en el càrrec

L’adeu de Zinedine Zidane en la seva segona etapa a la banqueta del Real Madrid no té res a veure amb el de la primera. Si l’any 2018 va deixar-ho per conviccions pròpies, perquè es veia incapaç de continuar construint un equip guanyador, aquesta vegada el tècnic marsellès abandona la institució de Chamartín amb un gust molt diferent, desairat amb una directiva que, segons ell, no li ha transmès la força que necessitava per continuar a la banqueta. “Aleshores vaig marxar perquè sentia que l’equip necessitava un discurs diferent per mantenir-se a dalt de tot. Avui les coses són diferents. Marxo perquè sento que el club ja no em dona la confiança que necessito, no m’ofereix el suport per construir alguna cosa a mitjà o llarg termini”, explica l’entrenador en una carta de comiat publicada ahir pel diari AS en què deixa clares les desavinences amb el president, Florentino Pérez, amb el qual sempre havia tingut una relació molt estreta, ja des de la seva etapa com a futbolista. En aquesta ocasió, en canvi, el tècnic francès fins i tot ha apuntat al vessant humà per justificar el seu adeu. “S’ha oblidat tot el que he construït dia a dia, el que he aportat en relació amb els futbolistes, amb les 150 persones que treballen al voltant del primer equip. Soc un guanyador nat i era aquí per conquerir títols, però més enllà d’això també hi ha els éssers humans, les emocions, la vida, i tinc la sensació que aquestes coses no han estat valorades, que no s’ha entès que així també es manté la dinàmica d’un gran club”, conclou.

Figo avala Raúl

Mentre Zidane es despatxa en contra del tracte que ha rebut en les últimes setmanes per part del Real Madrid, el conjunt blanc continua buscant el seu substitut, amb Massimiliano Allegri ja perdut després de confirmar-se el seu retorn a la Juve, amb un Antonio Conte que té unes exigències econòmiques molt elevades, i sempre amb la possibilitat d’elevar el càrrec de Raúl, actualment entrenador del Castella. “És un moment trist perquè marxa un amic com Zidane, a qui desitjo que li vagin molt bé les coses, però Raúl està capacitat per dirigir el Madrid”, va dir ahir Luis Figo, donant suport a la candidatura interna.

L’ADEU

El club no m’ofereix el suport que necessito per construir coses de cara al futur
Zinedine Zidane
EXTÈCNIC DEL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)