2a divisió FEF

Diego González no continuarà al Llagostera

Adeu. El central ha anunciat a través d’un comunicat a les xarxes socials que posa fi a la seva etapa com a futbolista del club llagosterenc

El defensa Diego González ha anunciat a través d’un comunicat a les xarxes socials que, després de dues temporades vestint la samarreta del Llagostera, el curs vinent no continuarà al club gironí. El central d’Almassora ha estat un fixe en els esquemes del tècnic Oriol Alsina des que va arribar a l’entitat procedent del Betis B. En les dues campanyes com a llagosterenc, Diego ha acumulat 45 partits de lliga (24 aquest curs en els quals ha sumat 1.995 minuts) i dos més de copa.

El castellonenc de 22 anys ha estat una de les peces clau del Llagostera formant parella a l’eix de la defensa amb Julen Monreal. Els dos han estat dos dels defenses més destacats del grup tercer en un any en què els gironins han aconseguit el títol de copa FEF i l’ascens a la primera divisió FEF de cara a la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)