1a divisió

Carlo Ancelotti, versió 2.0

1a divisió. L’italià ha estat presentat com a nou tècnic del Real Madrid i arriba amb la mateixa flegma britànica que en la seva primera etapa. “Ara tinc més confiança i menys incertesa”

Carlo Ancelotti va ser presentat ahir com a nou entrenador del Real Madrid. El tècnic italià ha signat un contracte de tres temporades després de desvincular-se de l’Everton. És la segona etapa del tècnic italià després de ser acomiadat fa sis anys per Florentino Pérez; un president blanc que no ha fet acte de presència durant la compareixença davant la premsa per evitar, segurament, parlar o fer alguna referència a Zidane, l’anterior inquilí de la banqueta blanca, que va sortir per voluntat pròpia per desacords amb el jerarca blanc.

La versió 2.0 d’Ancelotti va fer acte de presència a la sala de premsa amb un posat tranquil i afable de qui coneix la casa. “Ara tinc més confiança i menys incertesa”, deia en referència al seu primer periple, quan va aconseguir la desena Champions per a les vitrines del club blanc. Dues temporades carregades de llums i ombres. Però si una cosa té el tècnic transalpí és la seva mà esquerra i el control de la situació fins al punt de fer bromes amb els periodistes. “Sou els mateixos, tot està igual; al Real Madrid només canvien els entrenadors.” Ancelotti no va deixar cap titular grandiloqüent durant la seva presentació, en la qual se’l va qüestionar per alguns noms propis, com ara el de Sergio Ramos, pendent de la seva renovació. “No m’imaginava un Madrid sense Carlo Ancelotti i ha passat. Conec molt bé tots els jugadors i treballaré amb tots ells. Sergio Ramos n’és un. Però el futur de la plantilla es plantejarà en els pròxims dies. He de veure com està la seva renovació”, va resumir el tècnic, que va driblar totes les preguntes sobre la confecció de la plantilla, però que té clar que cal alleugerir el nombre de futbolistes. En aquest sentit va llançar un missatge a les vaques sagrades com ara Bale, Isco o Marcelo. “La motivació s’ha de demostrar en els entrenaments per poder jugar al Real Madrid”, i encara més clar va ser amb Eden Hazard. “És un jugador top. Ha tingut dificultats amb les lesions. Aquest pot ser l’any perfecte per esprémer tot el seu potencial” i sap on es fica. “L’èxit d’un entrenador és aconseguir els objectius que té el club. A l’Everton era intentar lluitar per Europa i al Madrid, guanyar títols.”

L’èxit d’un tècnic és aconseguir els objectius que té el club. A l’Everton era intentar lluitar per Europa i al Madrid, guanyar títols
Sou els mateixos periodistes, tot està igual; al Real Madrid només canvien els entrenadors
Carlo Ancelotti
NOU ENTRENADOR del REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)