3a divisió FEF

El Figueres busca la permanència i el Banyoles, el miracle

La Unió visita la Muntanyesa (12 h); el Banyoles, el Valls (16.30 h) i el Peralada, que ja té la feina feta, el Santfeliuenc (18 h)

Avui es disputa íntegrament la penúltima jornada del grup per a la permanència a tercera divisió i l’atenció principal la centraran el Figueres i el banyoles, que s’estan disputant la permanència.

El Figueres visita aquest migdia el camp del cuer, la Muntanyesa, que ja va descendir fa setmanes i jugarà sense cap mena de pressió i amb el suport d’una afició que mai falla. Per tant des de la Unió ningú es vol fiar del rival barceloní, i és que els tres punts són més importants que mai. Per primera vegada els figuerencs tenen l’oportunitat de segellar l’objectiu de la permanència, ja que si els de Moisés Hurtado obtenen els tres punts al municipal de Nou Barris aconseguiran matemàticament la salvació.

Si el Figueres guanya posarà en moltíssimes dificultats el Banyoles, que aquesta tarda visita un Valls ja descendit aferrant-se a les últimes esperances de salvar la categoria. La remuntada bestial que estan fent els del Pla de l’Estany en aquesta segona volta quedarà en no res si el Figueres i el Sants guanyen un dels dos partits que els queden o els de Kiku Parcerisas no sumen els sis punts –també li serviria sumar-ne quatre si el Figueres perd els dos partits–. Per això el partit d’aquesta tarda es viurà molt diferent segons el que hagi passat al migdia, i és que el Sants també visita a les 12 h la Pobla de Mafumet, que ja té la permanència assegurada.

L’altre equip que ja s’ha assegurat la continuïtat a tercera és el Peralada, que aquesta tarda visita un Santfeliuenc que es troba en zona de descens i aspira a un miracle, però amb dos punts menys que el Banyoles les seves possibilitats són molt i molt escasses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)