Un gol de la Muntanyesa en el 86 ajorna la salvació del Figueres i manté viu el Banyoles

No fa la feina. El Figueres ha rebut l’empat de la Muntanyesa en el 86 i ha passat d’estar salvat i enviar el Banyoles a primera catalana, a ajornar la permanència i permetre que els banyolins s’apropin a un punt si guanyen al Valls (16:30h)

El Figueres ha empatat a un gol en la seva visita al camp del cuer, la Muntanyesa i ajorna la permanència matemàtica una mica més. Els empordanesos han manat i controlat el matx, però una diana d’Àngel en el 86 ha impedit a la Unió cantar victòria. L’empat deixa viu el Banyoles que visita aquesta tarda el Valls. Si sumen els tres punts, els del Pla de l’Estany es podrien posar a només un punt dels figuerencs a falta d’una sola jornada pel final de la lliga.

El partit ha començat igualat i amb moltes lluites cos a cos. L’equip dirigit per Moisés Hurtado ha intentat aplicar control al joc i en el 25, Gabri Vidal ha aprofitat molt bé una centrada de Dani Gómez per fer el 0-1 i començar a aplanar el camí del triomf i, de retruc, de la salvació. Marc Medina ha pogut fer el segon abans del descans a través d’un u contra u però Segovia li ha endevinat les intencions per refusar el perill (34’), i Pepu Soler també ha pogut ampliar l’avantatge amb dues arribades de perill sense l’encert de cara.

En la segona part, la igualtat ha estat la nota predominant però ha tornat a ser el Figueres l’equip amb més ocasions clares de gol. Les més clares a les botes de Víctor Valverde, Ousman i Marc Medina. En el 86, però, el local Àngel, ha establert la igualada final que deixa oberta la quarta i última plaça de permanència.