3a divisió FEF

Salvats amb suspens

3a divisió. El Figueres obté la permanència però un recurs per alineació indeguda manté l’interrogant

Muntanyesa 1 Figueres 1

MUNTANYESA:Segovia, Josu, Santos, Álex Alba, Castillejo (Vergara, 46’), Joan Verdú, Soriano (Montes, 55’), Dani Ruiz, Bidari (Omar, 72’), Pedro García (Ángel, 72’) i Brian Canalejo.FIGUERES:Andrés, Gabri Vidal (Víctor Valverde, 57’), Treviño, Uri Ayala, Pol Bastidas, Jorge Torres, Pol Gómez, Dani Gómez, Pepu Soler (Ousman, 57’), Marc Granero i Marc Medina (Coto, 76’).GOLS:0-1 (23’) Gabri Vidal. 1-1 (86’) Ángel.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:A Santos, Álex Alba, Brian Canalejo i Segovia.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal Nou Barris.

El Figueres no va poder superar el cuer i ja descendit Muntanyesa, però gràcies a les derrotes del Banyoles al camp del Valls i del Santfeliuenc a casa contra el Peralada, va poder lligar la permanència matemàtica. La Unió, però, està esperant que el comitè de competició es pronunciï aquest dimecres sobre un recurs presentat pels seus rivals sobre una alineació indeguda de Coto en el duel al camp de l’Igualada. El capità va ser expulsat en el partit que dirigia com a tècnic de l’equip infantil del Figueres i va ser sancionat amb dos partits, cosa que l’ha obligat a veure des de la grada el duel contra la Pobla de Mafumet i un altre de l’equip infantil. L’òrgan competent haurà de dictaminar si els havia de complir només amb els infantils (per tant, li’n quedava un) o no.

El partit va ser igualat i força intens. Gabri Vidal va avançar la Unió després d’una centrada de Dani Gómez (23’). El gol va donar energia als figuerencs, que van gaudir de més ocasions a través de Pepu Soler i de Marc Medina, que va desaprofitar un u contra u amb Segovia (34’). En la segona meitat la tònica no va canviar i van ser els empordanesos l’equip més insistent, però va ser Ángel qui va estar més encertat per posar les taules definitives en el marcador (86’) i qui sap si més emoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)