3a divisió FEF

El comitè de competició pren avui la paraula en la lluita per la permanència

3a divisió

Sobre el terreny de joc diumenge, en la disputa de la penúltima jornada, el Sants i el Figueres van aconseguir la permanència i el Banyoles i el Santfeliuenc van certificar el seu descens a 1a catalana. El cert, però, és que fins avui no es pot donar res per definitiu més enllà de la salvació del Sants, i és que el Banyoles i el Santfeliuenc tenen un recurs presentat contra el Figueres per alineació indeguda al camp de l’Igualada dimecres passat, i és que consideren que Carles Coto no podia jugar després d’estar sancionat per dos partits com a auxiliar de l’infantil del Figueres –fa les funcions d’entrenador però ocupa fitxa de fisioterapeuta.

El comitè de competició ha de resoldre avui sobre aquest fet, que podria fer perdre tres punts a la Unió i deixaria una última jornada amb la lluita per la permanència encara oberta. Des de Figueres, però, estan tranquils, i és que asseguren abans del partit contra l’Igualada van fer la consulta a la federació per si Carles Coto podia jugar i els hi van dir que sí . Des de Banyoles i Sant Feliu de Llobregat, però, no ho tenen tan clar, i és que entenen que només ha complert un dels dos partits i hi ha un parell d’articles al reglament de la FCF que els hi podrien donar la raó –el 285è punt 1 i el 287è punt 3. Ara bé, segurament dependrà de la interpretació que faci el comitè de competició dels articles, així que fins que no hi hagi una sentència ferma –normalment les decisions es fan públiques en horari de migdia– tot quedarà obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)