Mundial

Colòmbia empata, en l’afegit, a l’Argentina de Messi i el Brasil s’escapa

Qatar 2022. La selecció de Messi guanyava 0-2 als vuit minuts i va encaixar dos gols a la segona part, enmig de la humitat de Barranquilla

La vuitena jornada de les eliminatòries sud-americanes del mundial va deixar mal gust de boca a Messi i la seva selecció. Als vuit minuts, l’Argentina guanyava per 0-2 a Barranquilla, davant Colòmbia, i en el segon temps es va desfer, per la calor i la humitat, fins que un penal transformat per Muriel i un gol de Miguel Ángel Borja en el minut 94, els va privar de la victòria. Al final, 2-2 i el Brasil, líder indiscutible del grup, a sis punts.

El Brasil va continuar el seu camí victoriós al Paraguai: sis partits, divuit punts de divuit possibles i sis d’avantatge sobre el primer perseguidor. A Asunción, Neymar va ser protagonista en marcar el 0-1 als 4 minuts i assistir, en el 93, Lucas Paquetá en el 0-2 definitiu.

El Perú va guanyar a l’Equador (1-2), a 2.500 metres d’altura, amb gols de Cueva i Advíncula. Veneçuela i l’Uruguai van signar taules (0-0) en un partit escàs d’emocions, jugat a l’estadi Olímpic de Caracas. I Xile i Bolívia també van empatat (1-1), amb gols de Pulgar, per als locals, i Marcelo Martins Moreno, per als visitants.