2a divisió FEF

Bruno Perone, una assegurança a l’eix pel Llagostera

El central brasiler és el primer reforç dels gironins per afrontar la temporada a la 1a divisió FEF

El Llagostera comença a confeccionar la plantilla per la temporada que ve. Després d’anunciar quins jugadors acaben contracte i no renovaran i amb quins s’estan mantenint converses perquè continuïn, el club ha anunciat aquest matí el primer reforç. Es tracta de Bruno Perone, que arriba a Llagostera procedent del Prat, amb qui ha jugat la segona volta d’aquest curs convertint-se en una peça clau per evitar el descens a la 3a divisió federació.

Perone, que el mes que ve complirà 34 anys, és una assegurança a l’eix de la defensa, i és que compta amb una dilatada trajectòria. Va començar la seva carrera al Brasil, la temporada 2010/11 va fitxar pel Xerez, a 2a divisió A, però no va arribar a debutar, i el curs següent se’n va anar al Queens Park Rangers, amb qui va debutar a la Premier League. Després Perone va tornar al Brasil i va jugar al Kerala Blasters de l’Índia i al Wilmington Hammerheads dels Estats Units. Després d’aquesta etapa Perone va tornar a Catalunya i ja no ha abandonat mai més el futbol espanyol, jugant tres temporades amb el Nàstic, a 2a A i a 2a B, dues amb el Saragossa a 2a A, una amb l’Extremadura i una amb l’Hèrcules. Aquest darrer any el va començar a l’Horta però al gener es va incorporar al Prat, club del que ha quedat lliure aquest estiu.

Amb la seva incorporació el Llagostera ja té el recanvi de Diego González, una de les peces clau que deixarà el club. Amb la seva alçada (1,91m) és una garantia en el joc aeri i en les accions d’estratègia, però a la vegada destaca per la seva bona sortida de pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)