2a divisió FEF

Bruno Perone, el primer d’aterrar

1a divisió FEF. El Llagostera fitxa el central brasiler, peça clau en el final de curs del Prat

El Llagostera ja té el primer fitxatge per afrontar l’aventura de la primera divisió federació. Es tracta de Bruno Perone, que ahir va confirmar el seu aterratge al conjunt gironí, on suposarà un reforç important a l’eix de la defensa, on després de perdre Diego González només quedaven Julen Monreal i Lucas Viale, que sortirà de la greu lesió al genoll.

Perone, que té una dilatada experiència després de jugar al Brasil, a l’Índia, als Estats Units, debutar a la Premier i jugar en el futbol espanyol a 2a A, 2a B i 3a, arriba a Llagostera procedent del Prat. Al conjunt potablava el central, que el mes que ve farà 34 anys, hi va arribar al gener procedent de l’Horta i ha estat una peça determinant perquè els del Baix Llobregat aconseguissin evitar el descens a tercera, perquè ho va jugar tot des que va arribar i ha donat un rendiment altíssim.

Amb la seva alçada (1,91m), Bruno Perone és una garantia pel que fa al joc aeri i en les accions d’estratègia, un dels valors més destacables dels llagosterencs, però això no li impedeix destacar també per la seva bona sortida amb la pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)