3a divisió FEF

El Banyoles no entén que el comitè no hagi decidit res sobre el recurs

Des de Banyoles s’està vivint el final de temporada amb perplexitat, i és que sobre el paper ja no té opcions de salvar la categoria, però li queda la lluita als despatxos que va obrir amb el recurs contra el Figueres per la suposada alineació indeguda de Carles Coto en el partit contra l’Igualada. Els banyolins, igual que el Santfeliuenc que també va presentar el mateix recurs, entenien que arribarien a l’última jornada amb aquest cas resolt, però no serà així perquè el comitè ha ajornat la decisió fins a la setmana que ve. Això ha provocat una clara indignació, i és que es considera que el que s’està fent és adulterar la competició. “No som capaços d’entendre res. És evident que són coses difícils de resoldre perquè tenen certa complexitat, però la magnitud del que hi ha en joc requereix un esforç extra. No estem parlant d’un partit de la jornada dos que té una incidència mínima. Estem a les portes de l’última jornada i això ho pot canviar tot, per tant dir que s’ho miraran la setmana que ve fa riure”, comenta el president Pau Teixidor, molt dolgut perquè el comitè hagi tirat pilotes fora: “Reitero que no és fàcil de resoldre però han d’empatitzar amb la situació dels clubs, que ho estem passant malament i som gent que no ens hi guanyem res mentre per ells sí que es la seva feina. Si algú entén perquè no s’ha resol que ho expliqui. Que la resposta sigui que s’ho miraran la setmana que ve ens dol i dona molt poca credibilitat a la transcendència que pot tenir.”

A la vegada que el Banyoles no entén que el comitè de competició no es pronunciés ahir, i que a més no hagi rebut cap notificació oficial i la informació hagi arribat a través de tercers, des del club banyolí tenen molt clar que tenen la raó amb el que estan denunciant. “És molt clar que hi ha una sanció que no s’ha complert. Està sancionat amb dos partits amb l’infantil. Fins que no els compleixi no pot jugar i des de llavors només n’havien jugat un”, comenta el president del Banyoles, que lògicament fa una lectura dels motius que poden haver fet posposar la decisió: “Es pot interpretar que ens estan donant la raó. No dic que sigui així però és el que es pot entendre i si s’interpreta així es veu com una manera de dir a veure si el Figueres guanya diumenge i podem resoldre el cas sense cap incidència.”

Amb aquesta incertesa sobre la taula el Banyoles rep diumenge el Santfeliuenc, l’altre equip afectat, i serà l’hora de no pensar en tot això. “Sortirem a guanyar i acabar el més amunt possible. És l’últim partit davant l’afició després d’una temporada difícil i volem els tres punts. Ens agradaria no tenir aquesta incertesa perquè temps per decidir n’han tingut, però jugarem amb la màxima ambició”, comenta Teixidor, que també assegura que les relacions amb el Figueres són bones: “La relació amb el Figueres és molt bona però com a màxim mandatari del Banyoles si existeix aquesta possible infracció hem de defensar els interessos del club perquè hi ha molt en joc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)