Eurocopa

Itàlia busca el perdó

Itàlia Turquia

ITÀLIA:Donarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Brella, Jorginho, Locatelli; Insigne, Berardi i Immobile.TURQUIA:Çakir; Celik, Demiral, Soyuncu, Meras; Yokuslu; Karaman, Yazici, Tufan, Çalhanoglu; i Yilmaz.ÀRBITRE:Makkelie (Holanda).ESTADI:Olímpic de Roma (21 h, Telecinco).

Només han passat tres anys i mig des que Itàlia va tocar fons en les competicions internacionals quan va descarrilar en la classificació per al Mundial de Rússia. La selecció transalpina vol redimir-se en l’Europeu que comença avui (21 h, Telecinco) a casa contra Turquia, la selecció que pretén revolucionar el panorama futbolístic de seleccions.

Mancini ha intentat recuperar el pols d’una selecció que va quedar derrotada amb la davallada del 2017. Després de fases eliminatòries brillants, Itàlia busca el perdó amb una victòria que la retorni als moments més gloriosos viscuts. Per fer-ho, haurà de classificar-se en un grup assequible on la principal amenaça és Turquia, que s’ha convertit en la revelació de la fase classificatòria. Amb un grapat de jugadors joves, nascuts a Alemanya, i aire fresc en la zona davantera amb Çalhanoglu, Yazici i Burak Yilmaz, Turquia espera donar la sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)