Eurocopa

Duel nòrdic per encetar el Grup B

Grup B.

El debut en una fase final d’Eurocopa de la selecció de Finlàndia serà com a visitant d’un altre equip del nord d’Europa: Dinamarca. Copenhaguen, i el seu Parken, seran l’escenari d’aquest enfrontament en què, d’entrada, els locals són favorits. Després de l’absència de fa cinc anys, en el torneig disputat a França, els danesos tornen amb la idea de fer-se forts a casa, ja que disputaran els tres partits amb l’escalf del seu públic. Sota les ordres de Kasper Hjumland, en el càrrec de seleccionador des de l’any passat, la selecció de Dinamarca continua liderada pel migcampista de l’Inter de Milà Christian Erikssen. Pierre-Emile Hojberg (Tottenham) i Thomas Delaney (Borussia Dortmund) l’acompanyaran en la medul·lar. Al davant, a més del blaugrana Martin Braithwaite, que mirarà de reivindicar-se, Hjumland podrà comptar amb Yussuf Poulsen (Leipzig), Jonas Wind (Copenhaguen), Andreas Cornelius (Parma) i el jove Mikken Damsgaard (Sampdoria).

Quant a Finlàndia, jugarà sense pressió, gaudint de l’èxit d’estar entre les grans seleccions del continent. És d’esperar que els finesos es facin forts al darrere, amb el seu sistema de cinc defenses i tres mig centres de contenció. A la davantera, el seu principal argument és el jugador del Norwich City Teemu Pukki, autor de 10 dels 16 gols en la fase de classificació.

Hauríem de passar de grup, és l’objectiu. Després, les eliminatòries depenen de detalls
Kasper Hjulmand
SELECCIONADOR DE DINAMARCA
Tots els meus jugadors estan al cent per cent. No tenim lesions, fa bona pinta
Markku Kanerva
SELECCIONADOR DE FINLÀNDIA
DINAMARCA:Schmeichel, Wass, Kjaer, Christensen, Maehle, Hojbjerg, Delaney, Poulsen, Eriksen, Braithwaite i Wind.FINLÀNDIA:Hradecky, Alho, Toivio, Arajuuri, Raitala, Hamalainen, Valakari, Kamara, Kauko, Pohjanpalo i Pukki.ÀRBITRE:Anthony Taylor (Anglaterra).ESTADI:Parken (Copenhague).HORA I TV:18 hores (Cuatro).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)