Eurocopa

Eriksen està estable

Eurocopa. La Federació Danesa ha confirmat que el futbolista “està despert” i se sotmetrà a nous exàmens mèdics en les hores vinents.

La Federació Danesa de Futbol ha confirmat en un comunicat que “Christian Eriksen està despert i se sotmetra a més exàmens al Rigshospitalet”. De la mateixa manera, el duel entre Dinamarca i Finlàndia es seguirà jugant a les 20.30 segons el mateix comunicat de la Federació Danesa. “El partit contra Finlàndia es jugarà aquesta nit. Això succeeix després que els jugadors hagin confirmat que Christian està bé. El partit es reprèn a les 20.30”, ha dit la Federació. En aquest sentit, el seu agent també ha aportat més claredat sobre la situació mèdica del futbolista. “Està despert, respira i pot parlar”, ha explicat Martinus Schoots que està en l’hospital, Rigshospitalet, amb la família de futbolista.

Per la seva banda, Giuseppe Marotta, CEO de l’Inter de Milà, equip on milita el migcampista danès, ha parlat amb els metges de la Federació Danesa i aquests li han traslladat un “optimisme amb cautela” en quant la salut del futbolista.

Dinamarca i Finlàndia estan jugant el seu primer partit de la fase de grups. Minut 42 i el jugador Christian Eriksen ha caigut desplomat sobre la gespa quan ha anat a rebre una pilota a la banda. El partit s’ha aturat i els companys s’ha quedat gelats sobre la gespa del Parken de Copenhaguen. Els metges han estat fent tasques de reanimació sobre la gespa i els seus companys han rodejat el cos per evitar imatges televisives. Els metges han estat durant 10 minuts fent maniobres cardíaques per reanimar el cos fins que ha abandonat l’estadi en mig d’un silenci respectuós. La UEFA ha suspès de manera immediata el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)