Eurocopa

La corona que falta

Polònia Eslovàquia

POLÒNIA:Szczesny; Kedziora, Glik, Bednarek, Rybus; Frankowski o Klich, Krychowiak, Moder, Zielinski; Swierczok i Lewandowski.ESLOVÀQUIA:Dubravka; Hubocan, Satka, Skriniar, Pekarik; Kucka, Lobotka, Mak, Hamsik; Bozenik i Duris.ÀRBITRE:Ovidiu Hatgean (Romania).ESTADI:Krestovski (Sant Petersburg).HORA:18 h (Cuatro).

Robert Lewandowski ho ha guanyat tot al llarg de la seva carrera. Però les competicions de seleccions són una altra història: com un dels millors davanters de la història del futbol europeu atrapat en una selecció poc competitiva. És impensable que Lewandowski es pugui coronar en el tron europeu amb una selecció amb tan poca tradició com Polònia, però el punta necessita una gran actuació per aconseguir la Pilota d’Or que la pandèmia li va robar la temporada passada. Si aconsegueix portar Polònia a les eliminatòries pel títol, el davanter podrà tornar a somiar d’obtenir l’últim trofeu que posaria el colofó a la seva carrera com a futbolista.

Lewandowski haurà de carregar amb tot el pes de l’atac polonès, tot i que el seu entrenador, Paulo Sousa, ho ha intentat evitar tant sí com no. Milik no ha pogut recuperar-se per culpa d’una lesió al menisc del genoll esquerre i Piatek tampoc hi podrà ser. El davanter del Bayern, doncs, s’haurà de conformar amb les pilotes que li puguin penjar els extrems o a l’aliança amb Swierczok, titular els darrers partits amistosos. Zielinski i Krychowiak seran jugadors importants a la zona del mig del camp.

El primer rival de Polònia serà Eslovàquia, una selecció que sempre s’ha sentit còmoda en un paper secundari. Hamsik, el jugador més llorejat del país, ha arribat a temps a l’esdeveniment, tot i que arrossega unes molèsties al bessó que no l’han deixat participar darrerament. S’espera que l’equip de Tarkovic es tanqui al darrere buscant transicions ofensives que permetin desencallar l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)