Ara sí que ja estan salvats

3a divisió. El Figueres guanya i s’assegura la permanència passi el que passi als despatxos

Figueres 2 Igualada 1

FIGUERES:Mario, Angel (Maureta, 82’), Baró (Gabri Vidal, 57’), Bastidas, Ayala, Jorge Torres, Pol Gómez (Medina, 46’), Granero (Pepu Soler, 57’), Valverde, Dani Gómez i Ousman (Treviño, 46’).IGUALADA:Romans, Edwin (Bernat, 69’), Baraldes (Casado, 82’), Bernat, Gimeno, Goran (Huertas, 86’), Genís, Sergi, Sergio Álvarez, Eppy i Arnau.GOLS:0-1 (49’) Sergio Álvarez. 1-1 (57’) Marc Medina. 2-1 (92’) Marc Medina.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:al local Ayala i al visitant Bernat.

El Figueres va tancar la temporada amb una remuntada èpica que, juntament amb l’empat entre el Banyoles i el Santfeliuenc, li assegura la permanència digui el que digui el comitè de competició sobre les possibles alineacions indegudes, perquè aconsegueix un coixí de sis punts respecte al conjunt banyolí, que baixa a 1a catalana.

Els figuerencs van haver de suar per sumar els últims tres punts del curs, ja que en la primera part va tenir més i millors ocasions però no va ser capaç d’obrir el marcador i en l’inici de la segona part l’Igualada es va avançar amb la diana de l’exfiguerenc Sergio Álvarez. El gol va esperonar la Unió, que gràcies a la inspiració de Marc Medina va capgirar el marcador. El de Platja d’Aro no va fallar en l’un contra un per empatar el partit (57’) i ja en el temps afegit va marcar el gol de la victòria amb un xut ajustat al pal (92’).