Copa Amèrica

Messi: “El meu major somni és aconseguir un títol amb la selecció”

Copa Amèrica

Queden poques hores pel debut d’Argentina contra Xile en la Copa Amèrica i Leo Messi ha volgut fer un discurs ambiciós com a capità de l’albiceleste. “Tenim clar ja quina és la nostra idea. La major part del bloc fa molt temps que juga junt. Es van incorporant algunes cares noves, però la idea de joc de la selecció és prou clara. És el moment de donar un cop i aquesta Copa Amèrica és una bona possibilitat.”, assenyala.

Messi no amaga que ja té ganes de guanyar un títol amb la selecció del seu país perquè s’ha quedat a les portes de fer-ho en més d’una ocasió i vol acabar amb les decepcions. “Sempre estic disponible per estar amb la selecció. El meu major somni és aconseguir un títol amb la selecció. Vaig estar a prop moltes vegades, però no va poder ser. Intentaré seguir buscant-ho fins quan pugui. Sempre vaig a lluitar per aquest somni. Vaig tenir la sort de guanyar tot a nivell de clubs. Seria molt bonic guanyar alguna cosa també amb la selecció.”.

El 10 del Barça ha assegurat que arriben en un bon estat de forma al partit contra Xile i que han anat millorant i s’ha mostrat preocupat per la situació de la pandèmia al Brasil, on es disputa el torneig. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)