Copa Amèrica

Brasil comença amb victòria

Brasil ha començat amb bon peu la Copa Amèrica fent els deures contra Veneçuela (3-0). L’equip de Tite ha donat el tret de sortida en una competició amb molta polèmica degut a la negativa dels jugadors brasilers a disputar una competició que ells consideren improvisada.

Els casos de Coronavirus van colpejar abans del primer partit a la selecció de Veneçuela que s’ha presentat al partit amb onze jugadors i set suplents (dos d’ells porters). El partit, doncs, ha estat un passeig militar per Brasil que ha vist com el seu rival es tancava per intentar aguantar l’empat a zero. L’objectiu ha quedat en no-res quan Neymar, amb una centrada precisa, ha enviat la pilota al cap de Marquinhos que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. La selecció local ha sobreviscut sense brillantor en el partit fins que ben entrat el segon temps, Neymar, ha fet el segon gol de penal. Ja en el tram final, Gabigol ha posat la sentència i ha acabat amb l’agonia de Veneçuela que no ha tingut cap opció d’emportar-se l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)