Més futbol

Un golàs de Messi, insuficient per a l’Argentina

Copa Amèrica. L’albiceleste no passa de l’empat contra Xile (1-1) en la seva estrena en el torneig

L’Argentina, com ja va succeir fa uns dies en la classificació mundialista, noha pogut aquesta matinada amb la selecció xilena tot i avançar-se gràcies a un gol extraordinari de falta de Leo Messi que ha fet impossible l’estirada de Claudio Bravo enviant la pilota a l’escaire amb una gran paràbola.

L’albiceleste, que ha completat una bona primera meitat, ha perdonat en excés el gol de la sentència, especialment amb dues ocasions clares de Lautaro Martínez, i en la represa ha vist com Xile millorava, arribava amb més perill i acabava empatant gràcies a un penal clar de Tagliafico sobre Arturo Vidal. Encara que l’exfutbolista del Barça ha fallat des dels onze metres, topant amb el porter Emiliano Martínez, Eduardo Vargas ha aprofitat el rebot per igualar un partit disputat a l’estadi Nilton Santos de Rio de Janeiro i en què el seleccionador argentí, Leonel Scaloni, s’ha queixat de l’estat de la gespa.

En l’altre partit del grup, el Paraguai, gràcies a un doblet d’Ángel Romero, s’ha acabat imposant a la selecció de Bolívia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)