Eurocopa

Els italians, a confirmar el seu domini contra Suïssa

Grup A.

Itàlia Suïssa

ITÀLIA:Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli; Berardi, Insigne i Immobile.SUÏSSA:Sommer; Mbabu, Elveldi, Schär, Akanji, Rodríguez; Xhaka, Shaqiri, Freuler; Embolo i Seferovic.HORA I TV:21 hores. Telecinco.ÀRBITRE:Serguei Karasev (Rússia).ESTADI:Olímpic de Roma.

L’Olímpic de Roma tornarà a veure la selecció italiana, després que en el partit inaugural de l’Eurocopa enlluernés amb un rotund 3-0 a Turquia. Aquesta vegada el rival serà Suïssa, un país veí dels transalpins, que busca confirmar la seva condició d’outsider principal del grup A, i redimir-se de l’ensopegada, en forma d’empat, contra Gal·les. En l’equip suís és dubte el seu porter, Yann Sommer, davant l’imminent naixement del seu fill. Si, finalment, pot jugar, l’onze de Vladimir Petkovic seria el mateix que contra els gal·lesos. L’entrenador d’origen bosnià coneix bé el futbol italià després d’entrenar dues temporades el Lazio.

Itàlia és la gran favorita, en el duel d’aquesta nit i també en el grup A. A banda de l’exhibició que van fer contra els turcs, els jugadors que entrena Roberto Mancini han arribat a la gran cita continental en un molt bon moment de forma. El més probable és que l’ex tècnic de la Fiorentina repeteixi l’onze, amb l’entrada del lateral Di Lorenzo pel lesionat Florenzi. Verrati, per la seva banda, continua la seva recuperació i podria seure a la banqueta. “Coneixem bé Suïssa, ens hi vam enfrontar en la fase de classificació en el mundial. Tenen molts jugadors tècnics, sempre ocupen llocs capdavanters en les classificacions de la FIFA. Ens caldrà fer un gran partit, sense errades, per guanyar-los”, assegurava Mancini.

Suïssa té bons jugadors i un tècnic que coneix el futbol italià. Sempre ens dona problemes
Roberto Mancini
SELECCIONADOR D’ITÀLIA
Esperem que el fill de Sommer neixi després del partit contra Itàlia
Vladimir Petkovic
SELECCIONADOR DE SUÏSSA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)