Eurocopa

Gal·les deixa Turquia amb un peu fora (0-2)

Grup A.

La selecció de Gal·les ha guanyat la de Turquia en un duel entretingut, amb gols de Ramsey i Connor Roberts. Els gal·lesos queden amb quatre punts, molt a prop dels vuitens de final, mentre que els turcs tenen molt difícil la classificació, amb zero punts i -5 en la diferència de gols.

Els dos equips necessitaven la victòria i això ha fet que el partit fos obert i que es jugués a bon ritme, tot i la calor de Baku. Turcs i gal·lesos, cadascú a la seva manera, han arribat a l’àrea rival en no poques ocasions. Les més clares han estat per a l’equip del drac i, en una d’elles, poc abans del descans, Aaron Ramsey ha enviat la pilota a la xarxa després de trencar la defensa, d’aprofitar una gran passada de Gareth Bale i de definir molt bé en el cara a cara amb el porter. La tercera ha estat la bona per al migcampista de la Juventus, que s’havia quedat a un pam del gol, també assistit per Bale, en els minuts 6 i 24.

Turquia ha portat el pes del partit després del descans, com no podia ser d’una altra manera. Gal·les, però, també ha ensenyat les ungles. De fet, l’oportunitat més clara del partit l’ha desaprofitat Bale, en el minut 60, quan ha xutat als núvols un penal que li han fet a ell mateix.

Esperonats per l’errada de Bale, els turcs han buscat la porteria de Ward, cada cop més esgotats i amb més ganes que encert, això si. Tot i això, Demiral ha estat a punt de marcar en els últims minuts, amb una rematada de cap que ha tret el porter gal·lès. Qui ha marcat, però, ha estat la selecció de Gal·les, en la darrera acció del partit, quan Turquia ja s’havia desfet. Bale ha estat, de nou l’assistent, aquest cop al lateral Connor Roberts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)