1a divisió

Sergio Ramos: “Avui tanco una etapa meravellosa en la meva vida”

1a divisió. El capità del club blanc s’acomiada del madridisme després de 16 anys, 671 partits, 101 gols i 22 títols amb la samarreta del Real Madrid

Sergio Ramos ha tancat avui la seva etapa com a madridista després de 16 anys defensant la samarreta blanca. Ho ha fet en un acte institucional, solemne i en petit comitè, en què només han parlat Florentino Pérez i el protagonista del dia en l’agenda madridista: “Avui és un dels moments més difícils de la meva vida. Ningú mai està preparat per dir adeu al Real Madrid. Vull agrair a la família tot el seu suport durant tots aquests anys, agrair l’estima del president, i agrair també als companys, a tots els empleats del club i a l’afició. M’hauria agradat haver pogut acomiadar-me de l’afició al Bernabéu, en un estadi ple, però no ha pogut ser”. “Avui es tanca una etapa meravellosa, única en la meva vida i ara s’obre una nova etapa de nous reptes i espero poder afegir més èxits esportius allà on vagi”, ha dit Ramos.

El futbolista andalús va arribar al Real Madrid amb només 19 anys i marxa havent guanyat 22 títols, els mateixos que Marcelo, i només superat pel president d’honor del club, Paco Gento. En totts aquests anys ha jugat 671 partits i ha marcat 101 gols. Entre ells, el famós gol de Lisboa al minut 93, en la Décima.

“Aquesta serà sempre la teva casa. Una llegenda com tu serà en el futur un dels grans ambaixadors del Madrid”, ha dit Florentino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)