1a divisió

Ramos: “Vaig acceptar l’oferta i el club em va dir que havia caducat”

1a divisió. Roda de premsa de comiat de Sergio Ramos

Sergio Ramos ha concedit fa uns instants la seva última roda de premsa com a capità i futbolista del Real Madrid. Després de l’acte institucional del seu comiat, Ramos ha atès els mitjans de comunicació de forma telemàtica. Aquestes han estat les seves frases en el seu adeu:

“Jo mai he volgut marxar del Real Madrid. Vull que això quedi clar. El club em va oferir ampliar el meu contracte, va ser una oferta d’un any i amb rebaixa salarial pel tema del Covid. Això mai ha estat un problema de diners. Jo volia dos anys i el club me n’oferia un. Arribats a aquest punt, en les últimes converses jo accepto l’oferta que m’havia fet el club, però el club em diu que tenia data de caducitat i que la oferta ja no estava damunt la taula.”

“Cada minut que he defensat aquest escut m’he deixat l’ànima. Marxo tranquil en aquest sentit.”

“Ha estat l’etapa més meravellosa de la meva vida. Vaig venir per guanyar títols i marxo amb 22 títols. Molt feliç en aquest sentit.”

“La meva relació amb el president sempre ha estat extraordinària, de pare a fill. Florentino va ser qui em va portar al Real Madrid. En una relació sempre existeixen discrepàncies, però prefereixo quedar-me amb els bons moments.”

“Els jugadors han de parlar dins el camp per això no he volgut parlar fins ara. Ens estàvem jugant la lliga i la Champions i no era el moment. Avui marxo i és el dia de donar les explicacions. El club sabia des de fa tres o quatre mesos que no era un problema de diners.”

“Mai m’havien dit que l’oferta del club tenia data de caducitat. M’ha sorprès sincerament, i més tenint contracte fins el 30 de juny.”

“El Real Madrid i Sergio Ramos era un matrimoni perfecte. S’ha acabat i ara tocarà buscar els èxits en un nou club.”

“La caducitat de l’oferta se’m va comunicar a través del meu agent. Ens va sorprendre. Però prefereixo marxar sense rancúnia.”

“No he pensat en cap altre club. Lògicament hi ha hagut trucades des del gener, però res més. El Sevilla és l’altre club de la meva vida, però a dia d’avui no contemplo aquesta opció. La opció del Barça és un no rotund, un no tant gran com el Bernabéu.”

“Potser no hauria estat malament que Florentino estigués aquí a la roda de premsa per aclarir els vostres dubtes, però estem els que estem, Butragueño, Carbajosa i jo.”

“Jo vaig dir en el seu dia al club que planifiqués la pròxima temporada sense comptar amb mi, però ho vaig fer perquè entenia que les meves negociacions amb el club no havien de ser un obstacle. Cap jugador està per sobre del club i per això ho vaig fer. Repeteixo que ens ha sorprès que l’oferta tingués data de caducitat.”

“Avui tanco una etapa però tornaré.”

“M’uneix una gran amistat amb Ancelotti. El vaig trucar per felicitar-lo, però no hi ha hagut cap conversa més. Zidane ha estat el millor entrenador de la meva carrera. Sempre tindrà un espai en el meu cor. Li tinc una gran estima. El tema de Luis Enrique, vaig entendre la seva decisió. M’entristeix no haver pogut estar a l’Eurocopa però treballaré per tornar a la selecció en el futur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)