Eurocopa

De Bruyne electrocuta Dinamarca

Grup B. El mig del City signa la remuntada de Bèlgica gràcies a una assistència i un gol en la segona part. Els de Robert Martínez ja són a vuitens i Dinamarca té un peu i mig fora

Dinamarca 1 Bèlgica 2

DINAMARCA:Schmeichel, Wass (Larsen, 62’), Kjaer, Christensen, Maehle, Delaney (Jensen, 73’), Vestergaard (Olsen, 85’), Hojbjerb, Braithwaite, Damsgaard (Cornelius, 72’), Poulsen (Noergaard, 62’).BÈLGICA:Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Meunier, Tielemans, Dedoncker (Witsel, 60’), Thorgan Hazard (Vermaelen, 90’), Mertens (De Bruyne, 45’), Carrasco (Eden Hazard, 60’), Lukaku.GOLS:1-0 (2’) Poulsen, 1-1 (55’) Thorgan Hazard. 1-2 (71’) Kevin de Bruyne.ÀRBITRE:Björn Kuipers. T.G.: A Daniel Wass (55’); Damsgaard (70’); Jensen (82’); Eden Hazard (94’).

En el futbol hi ha una dita irrefutable que diu: qui perdona ho acaba pagant. I això és el que li ha passat a Dinamarca. Els danesos van signar una gran primera part amb una pressió alta i un esforç físic que van minimitzar Bèlgica. Poulsen va fer avançar els locals al cap de dos minuts i va gaudir de múltiples ocasions per ampliar el seu marge de gols. Tot enmig d’un homenatge a la figura d’Eriksen; en el minut 10 es va aturar el partit i graderies, jugadors, tècnics i àrbitres el van aplaudir.

La gran primera part dels danesos va deixar pas a un canvi de registre després de la represa. Bèlgica es va fer forta amb l’entrada de De Bruyne. El mig del City va revolucionar el partit i els diables vermells van carburar al ritme del genial futbolista. Dues jugades de fantasia col·lectiva van portar el segell de De Bruyne. El primer gol amb una assistència a Thorgan Hazard i el segon arribant des del darrere i connectant un fort xut amb l’esquerra. Segon triomf de Bèlgica, que ja està classificada per als vuitens, i Dinamarca té un peu i mig fora després de sumar dues derrotes. Però qui perdona ho paga i això ho van fer els locals.