Eurocopa

Els Països Baixos guanyen Àustria amb gols de Depay i Dumfries (2-0)

Grup C. El conjunt de Frank De Boer ja és primer del seu grup i no haurà d’esperar a l’última jornada. Àustria es jugarà el segon lloc amb Ucraïna

La selecció dels Països Baixos ha aconseguit el seu bitllet per a vuitens de final i ho ha fet amb pragmatisme i solvència. El protagonista del partit ha tornat a ser Denzel Dumfries. El lateral dret s’està convertint en una de les grans sensació d’aquesta Eurocopa. Un actor secundari elevat a l’altar de la glòria als seus 25 anys. Dumfries ha forçat el penal que obria el marcador. David Alaba ha trepitjat el peu del lateral i el VAR, després de revisar l’acció, no ha dubtat en veure l’acció del jugador del Madrid. Depay no ha fallat des dels onze metres. El partit ha quedat vist per sentència en la segona part gràcies a una bona jugada de Malen i que va culminar Dumfries fent el segon dels Països Baixos. Un gol important que segella el passaport per a vuitens de final i, a més a més, assegurant-se la posició de lideratge del grup C. Tot rullat a l’Oranje.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)